Lunch

Veckans lunch

 Vecka 50

 MÅNDAG

Biff Rydberg med senapssky, äggula, lök och rösti potatis.

Kalvlever Anglais med kalvsky, bacon, kapris och persilja. Serveras med potatismos.

Räk- och spenatfylld rödspättafilé med hummersås och potatismos.

Pasta med kycklingfilé och paprika i en krämig currysås.

TISDAG

Stekt fläsk med raggmunk och rårörda lingon, alt. med löksås och kokt potatis.

Oxbringa med pepparrotssås och rotfruktsstomp.

Mascarpone överbakad laxfilé med limesås, sparrissallad och kokt potatis.

Pasta med fläskfilé och champinjoner i en krämig gorgonzolasås.

ONSDAG

Schweizerschnitzel ( ost- och skinkfylld) med rödvinssky, ärtor och citron. Serveras med rostad potatis.

Kyckling a la King med ris.

Pesto- och kronärtskocks överbakad torsk med citronsås och kokt potatis.

Pasta frutti di mare (skaldjur) med vitlök och basilika i en het tomatsås.

TORSDAG

Entrecote med Café De Paris, rödvinssky och rostad potatis.

Gräddstuvad pyttipanna med stekt ägg och rödbetor.

Stekt Tilapiafilé med gräslökssås, rostade rotfrukter och kokt potatis.

Spagetti Bolognese.

FREDAG

Ost- och tomat gratinerad falukorv med potatismos.

Pljeskavica med bearnaisesås, ajvar, lök och gräddfil. Serveras med röstipotatis.

Ugnsbakad koljafilé med vitvinsås, broccoli och kokt potatis.

Lasagne al Forno.

OBSERVERA! NU HAR VI ÄVEN BÖRJAT MED STÄMPELKORT!

ÄT NIO GÅNGER OCH FÅ NR TIO GRATIS!

Vi serverar även en Dagens Sallad samt Pizza från nr 1-18 under lunchtid

Inkl. Sallad, Hembakat Bröd, Smör, Måltidsdryck och Kaffe 95:-

MED RESERVATION FÖR EVENTUELLA ÄNDRINGAR!

Vid allergi kontakta personal.

Välkomna in önskar Personalen